Mainonta

 

Mainonnassakin vähemmän voi olla enemmän. Penny & Dime -blogissa ei vilku satunnaisia bannereita ja mainoksia, itse asiassa blogin alkumetreillä ei näy mainoksen puolikastakaan. Olenko mainosten vihaaja? En suinkaan. Erinomainen mainos on aina hatunnoston arvoinen suoritus ja tuottaa parhaimmillaan monenlaista lisäarvoa vuosiksi eteenpäin. Suurin osa geneerisistä mainoksista ei kuitenkaan istu tähän kategoriaan, vaan on ennemminkin nopeasti ohitettavaa, joskus jopa häiritsevää taustamelua. Näille mainoksille sanon ei kiitos.

photo-1494587416117-f102a2ac0a8d

Yhteistyökuvioissa sen sijaan päästään tilanteeseen, jossa osapuolet miettivät tarkemmin sisältöä ja kohderyhmää. Kun blogin lukijan hyöty ja näkökulma ovat kirkkaasti mielessä, lopputuloksesta tulee kaikin puolin tasalaatuisempi kokonaisuus. Jos mielestäni erinomainen, lukijoilleni selvää arvoa ja hyötyä tarjoava taho haluaa mainospaikan tai tehdä blogiyhteistyötä, niin mikäs sen parempaa! That’s what I call a win-win-win situation.

Jos postaus on tehty yhteistyönä, asiasta ilmoitetaan selkeästi heti postauksen alussa. Jos blogin sivuille ilmestyy mainosruutu, voitte olla varmoja siitä, että olen tutustunut yritykseen mainoksen takana ja olen vakuuttunut mainoksen olevan aidosti hyödyllinen lukijoilleni.