Osto: Twilio

Twilio menestyksen tiellä

Monipuolisia pilvipalveluja tuottava amerikkalainen yritys Twilio (TWLO) on perustettu vuonna 2008. Twilio tuottaa päätuotteinaan tukipalveluja muille yrityksille, yritykset voivat liittää esimerkiksi applikaatioihinsa haluamiaan ominaisuuksia ja räätälöidä nettisivustonsa Twilion mukautuvien palveluiden avulla.

Twilio listautui pörssiin 15 dollarin hinnalla kesäkuussa 2016. Kurssi teki ensimmäisenä vuonnaan piikin yltäen yli 60 dollarin hintaan, mistä se kuitenkin lasketteli pyörimään noin 30 dollarin paikkeille. Tämän jälkeen kurssi lähti huimaan nousuun vuoden 2018 alussa, ja tällä hetkellä Twilio hapuilee jo 100 dollarin haamurajaa.

twilio
Lähde: https://www.twilio.com/

Twiliosta mainitsin ensimmäisen kerran jo Sijoitusvuoden 2018 tilinpäätös -jutussani, jossa kerroin Twilion olleen yritys, jota aioin ostaa, ja hyvää ostopaikkaa odotellessa vierähtikin kuukausi toisensa perään. Jälkiviisaana on hyvä todeta, että olisi pitänyt ostaa heti ja kaupan päälle tankata aina, kun Twilio kävi mielen vieressäkään. Näkisin kuitenkin, että tästä tulee joka tapauksessa tuottava parempi myöhään kuin ei milloinkaan -hankinta.

Kovan luokan yhteistyökumppaneita

Twilio on pieni kasvuyritys, joka kasvaa nopeasti. Twilio on saanut asiakkaikseen mm. Amazonin, Netflixin, Facebookin ja Airbnb:n, mitkä ovat erinomaisia meriittejä. Twilion yhteistyökumppanit herättävät varmasti kateutta pitkän linjan isommissakin toimijoissa. Olemassa olevat asiakkaat käyttävät yhä enemmän rahaa Twilion palveluihin ja asiakkaiden määräkin on hyvässä kasvussa. Myös perustajajäsenen, toimitusjohtaja Jeff Lawsonin otetta yritykseen kehutaan vuolaasti.

Twilion osakkeen kurssin nopea nousu yhdessä nykyisen markkinatilanteen kanssa on vahva mahdollistaja sille, että osakkeen arvo notkahtaa pienimmästäkin huonosta, tai jopa ohjauksen täyttävästä, uutisesta. Twilion osakkeita omistavan onkin hyvä varautua siihen, että osakkeen arvo voi heilahdella, eikä siitä kannata huolestua. Twiliolla on valtavat kasvun mahdollisuudet ja edellytykset markkinoita kovempaan tuottoon vuosiksi eteenpäin.

  • Nykyhinta  99.97 $
  • EPS (ttm)  -0.99 $
  • Beta 1.06
  • Market cap 8 mrd.

 

* Penny & Dime -blogin vastuuvapaus. Blogin kirjoittaja omistaa kirjoitushetkellä Twiliota

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s